2e persbericht van vrijdag 21 januari 2005

Eindhoven 21-01-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Illegale vreemdelingen aangehouden

Bij een controle door de Vreemdelingenpolitie in een bedrijf in Woensel-Zuid zijn twee illegale vreemdelingen aangetroffen. Dat gebeurde vrijdagochtend rond 9.00 uur. De mannen zijn aangehouden en in vreemdelingenbewaring gesteld. Het gaat om een 24-jarige Bulgaar en een 35-jarige Turk.

Eindhoven: Man aangehouden na bedreiging

Een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is vrijdag rond het middaguur aangehouden op de Kanaaldijk Noord. Hij zou kort daarvoor een beveiligingsmedewerker van de daar gevestigde opvang voor drugsverslaafden met een mes hebben bedreigd. Dat gebeurde nadat hem de toegang tot het pand was geweigerd omdat hij geen pasje bij zich had. De man is na zijn aanhouding ingesloten voor verder onderzoek.

Nuenen: Motorrijder gewond geraakt bij aanrijding

Een 39-jarige man uit Nuenen is vrijdagochtend rond 7.45 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Smits van Oyenlaan. Toen hij met zijn motor richting Geldrop reed, werd hij op de kruising met de Klamperlaan geraakt door een auto die linksaf sloeg en geen voorrang verleende. De motorrijder is met een gebroken duim en kneuzingen en schaafwonden over zijn hele lichaam opgenomen in een ziekenhuis. De automobilist is niet gewond geraakt. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.