KNMG

Masterclass 'Ont-moeten als levenskunst' voor artsen

Datum 24-01-2005 t/m 24-01-2005 Geaccrediteerd? Accreditatie voor Masterclass is aangevraagd
Locatie Van Ede & Partners, Amsterdam

"Steeds meer, steeds beter" is de wedstrijd die veel artsen met zichzelf voeren. Tegelijkertijd is 'Plezier in het werk' ook voor medici een conditio sine qua non om balans te vinden en te houden tussen werk en privé.

Een pauze nemen voor jezelf doe je als dokter niet. Toch is het zinnig om te denken: dokter, zorg ook eens voor jezelf! In de Masterclass leert u ont-moeten als levenskunst.

Informatieavond
Op maandag 24 januari 2005 van 19.00 - 21.00 uur is er een informatieavond over de Masterclass 'Ont-moeten als levenskunst' voor artsen. Deze Masterclass is georganiseerd in samenwerking met de Amsterdamse Huisartsen Vereniging en met KNMG district Gooi-Eemland-Noord-west Veluwe. De bijeenkomst vindt plaats aan de Sophialaan 31 in Amsterdam. Telefoonnummer is 020-6734039; e-mail: amsterdam@vanede.nl
Er zijn aan deze avond geen kosten verbonden.

De Masterclass
Hoe kun je je als arts staande houden onder de toenemende druk van overheid, verzekeraars en patiënten, en ook nog het plezier in je werk behouden? Hoe kun je de balans tussen werk en privé gezond houden? Wat zou je willen veranderen en hoe pak je dat aan? Deze vragen komen onder meer aan de orde in de Masterclass, en het ligt in de bedoeling te gaan werken aan een persoonlijk actieplan. Evaluatie van voorgaande cursussen leerde dat de deelnemende artsen hun persoonlijke ontwikkeling als de kroon op het werk ervaren.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor artsen die in een collegiale omgeving tijd willen nemen om stil te staan bij zichzelf, en willen werken aan een persoonlijk toekomstplan (maximaal 12 deelnemers).

Door wie?
De cursus wordt gegeven door Alexandrien van der Burgt (51 jaar) en Margot Stoutenbeek, arts, (56 jaar); zij zijn o.a. deskundig op het gebied van persoonlijk management, zingeving in het werk, communicatie en mediation.

Wanneer?
De masterclass bestaat uit 4 bijeenkomsten en 2 vervolgbijeenkomsten. De data zijn: 17 februari, 14 maart, 7 april, van 10.00 - 17.00 uur en 21 april, van 13.00 - 18.00 uur. De data van de vervolgbijeenkomsten worden gezamenlijk vastgesteld.

Locatie
Van Ede & Partners, Sophialaan 31, 1075 BL Amsterdam.

Kosten
Deze kosten bedragen (dankzij eigen sponsoring) voor 9 dagdelen 1.550,-- en zijn als beroepskosten aftrekbaar.

Informatie
Voor verdere informatie, een brochure en/of inschrijving kunt u zich richten tot Van Ede & Partners in Amsterdam, telefoon: 020 6734039, of tot Alexandrien van der Burgt, telefoon: 06-20440569, e-mail: a.vanderburgt@vanede.nl. U kunt ook onze website bezoeken.

.