Dienstenbond CNV

Archief

John Crane - Reorganisatie
24-01-2005

Dinsdag 19 januari is aan de werknemers van John Crane medegedeeld dat er een reorganisatie zal plaatsvinden. Een maand geleden hebben wij u bericht dat de reorganisatie werd voorbereid.

Wat kunt u van ons verwachten?
Mocht u getroffen worden door de reorganisatie dan zullen wij u op individuele basis bijstaan. Indien u de organisatie moet verlaten zal een jurist u bijstaan tijdens de ontslagprocedure en verweer voeren tegen het ontslag indien nodig. Daarnaast kunt u gebruik maken van het Financieel Adviesbureau. Zij kunnen samen met u de beste oplossing zoeken voor de eventueel ontvangen ontslagvergoeding om te voorkomen dat het grootste gedeelte wordt ingehouden door de belasting. Bijgaand treft u een brochure aan over reorganisaties en van het financieel adviesbureau.

De CNV Dienstenbond heeft aan de directie van John Crane, zoals in de voorgaande Info aangekondigd, gemeld dat wij geen partij zullen zijn bij onderhandelingen over het sociaal plan. Mochten er echter ledenvergaderingen gehouden worden door de FNV, dan is met FNV Bondgenoten afgesproken dat u hier ook welkom bent en mee kunt praten over uw belangen. De verantwoordelijk bestuurder die wij bereid hebben gevonden van de FNV is Bas de Lege.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met bestuurder Harrie de Vaan. U kunt hem bereiken op telefoonnummer (010)2651111 of per e-mail op het adres h.devaan@cnvdibo.nl