Gemeente Boskoop


Standplaatsen Jip-Jop bus (24-01-2005)

Stichting Jeugd en Jongerenwerk heeft de nieuwe standplaatsen voor de Jip-jop bus aan de gemeente gemeld. De gemeente staat positief tegenover deze standplaatsen. Naar aanleiding van het advies van het JeugdBeleidsOverleg (een overleg waarin gemeente, jongerenwerk, politie en woningbouw zijn vertegenwoordigd) is gekozen voor vier verschillende locaties en wekelijkse roulatie. Dit betekent dat elke locatie één keer in de maand door de Jip-Jop bus wordt bezocht.

Bij de keuze van de locaties is gekeken naar de mogelijkheid voor plaatsing, spreiding en of er rond de locatie jongeren zijn die `hangen'. Het gaat om de volgende standplaatsen:
1. Puttelaan

2. Azalealaan

3. Raadhuisplein

4. Linneausweg (vluchtstrook bij Eben Haëzerschool)

Vanaf februari 2005 zal de jongerenbus elke dinsdagavond tussen 19.00 uur en 21.30 uur op één van de vier locaties staan. De stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SJJMH) is eigenaar van de bus en heeft een schema opgesteld waarin staat aangegeven wanneer de jongerenbus waar staat. De eerst locatie van de Jip-Jop bus is de Puttelaan. Daarna zal de bus de Azalealaan (8 februari), het Raadhuisplein (15 februari) en de Linnaeusweg (22 februari) aandoen. Deze volgorde van de standplaatsen wordt elke vier weken herhaald. Het schema met de data en standplaatsen voor het gehele jaar kunt u terugvinden op de pagina Jip-Jop bus