Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.


P E R S B E R I C H T


25 januari 2005


UITNODIGING


Wij zijn er klaar voor ! Alle opvallende politieauto's in de regio Noord- en Oost-Gelderland zijn met ingang van deze week uitgerust met drie uiterst moderne communicatiesystemen.


Eén van de systemen volgt de politieauto's, zodat de Meldkamer precies weet waar welke auto rijdt, zodat de inzetbaarheid optimaal is. Verder zorgt het navigatiesysteem voor een goede begeleiding van de agenten naar de opgegeven locatie en mocht zich een ongeval met de politieauto voordoen; het ongevallenregistratiesysteem in de auto registreert dit.


Met de invoering van deze drie systemen loopt deze politieregio samen met de regio Rotterdam-Rijnmond voorop daar waar het gaat om het inzetten van deze technische know-how.


Op donderdag 27 januari a.s. willen wij u om 12.30 uur uitnodigen aan het hoofdbureau aan de Sleutelbloemstraat 55 in Apeldoorn. Hier krijgt u uitleg over de systemen en kunt u beelden in de politiemeldkamer en in een politieauto maken. De korpschef de heer J.J. Hoogendoorn zal hierbij aanwezig zijn en ook hem kunt u vragen stellen.


Graag vragen wij u om vooraf aan te geven of u aanwezig zult zijn. U kunt contact opnemen met Bert Top of met ondergetekende. Wilt u graag vóór woensdagmiddag 16.30 uur bellen, dan kunnen wij rekening houden met de koffie!


Graag tot de 27e !


Met vriendelijke groet,


Anton de Ronde,

politievoorlichter


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52

---- --