EVD

Spreekdagen: Informatie op maat
---

Oriënteert u zich op het zakendoen op buitenlandse markten? Of wilt u uw activiteiten in het buitenland uitbreiden? Nederlandse handelsvertegenwoordigingen kunnen u daarbij adviseren. Zij helpen u aan betrouwbare marktinformatie, assisteren bij het aanknopen van de eerste contacten en wijzen u de weg bij het oplossen van praktische problemen.

De EVD en de Kamers van Koophandel bieden u een uitgebreid programma aan, waarbij u de gelegenheid krijgt specifieke onderwerpen te bespreken met handelsmedewerkers van diverse diplomatieke vertegenwoordigingen.

Bij enkele programma's kunt u de handelsmedewerkers van meerdere landen op één dag spreken, waardoor u uw afzetmogelijkheden in deze regio's snel in kaart kunt brengen. De spreekdagen vinden verspreid over het land plaats, waardoor uw reistijd beperkt blijft.

Nadat u zich heeft aangemeld, wordt u ongeveer een week voor de spreekdag benaderd voor een definitieve afspraak door de coördinator van de EVD of de organiserende Kamer van Koophandel. Uw gesprekspartner van de Nederlandse vertegenwoordiging in het buitenland kan zich met deze informatie optimaal op het gesprek voorbereiden.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De EVD is niet aansprakelijk voor gevolgschade indien deze activiteit niet doorgaat.
* Kies een spreekdag van het programma voor aanvullende informatie. Op het aanmeldingsformulier kunt u aangeven welke onderwerpen u tijdens het gesprek wilt behandelen.

Programma
Spreekdagen Scandinavië en de Baltische Staten, 31 januari t/m 3 februari 2005
Spreekdag Ethiopië, 4 februari 2005
Spreekdagen Hongarije, Oostenrijk en Zwitserland, 21 t/m 24 februari 2005
Spreekdagen Zakendoen met internationale financieringsinstellingen, 1 en 2 maart 2005
Spreekdagen Noord-Afrika, 7 t/m 9 maart 2005 Spreekdagen Turkije, 14 t/m 17 maart 2005
Spreekdagen Midden-Oosten, 4 t/m 7 april 2005 Spreekdagen Zuid- en Midden-Amerika, 11 t/m 15 april 2005 Spreekdagen Zuidoost-Azië, 18 t/m 21 april 2005 Spreekdagen Ierland en het Verenigd Koninkrijk, 23 t/m 26 mei 2005 Spreekdagen India, 31 mei t/m 2 juni 2005
Spreekdagen Slovenië, Slowakije en Tsjechië, 6 en 7 juni 2005

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
* EVD
Afdeling Exportprojecten
Telefoon: (070) 778 83 99
E-mail: exportprojecten@info.evd.nl

* de consulent Internationale Handel bij de Kamer van Koophandel

Kamer van Koophandel

> Agenda


---