Gemeente Tilburg

05046OWT

Datum
26 januari 2005

Werkzaamheden bushalte Dalemdreef

Start werkzaamheden maandag 31 januari 2005

Op maandag 31 januari 2005 wordt in opdracht van Openbare Werken Tilburg gestart met het plaatsen van een abri (bushokje) aan de Dalemdreef. De abri wordt geplaatst ter hoogte van het Obdampad.

Inhoud werkzaamheden

Naast het plaatsen van de abri worden aan beide zijden van de weg, ter hoogte van de bushaltes, bestratingswerkzaamheden uitgevoerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd omdat vanaf 3 april 2005 de nieuwe T Bussen gaan rijden in Tilburg. Hierdoor gaat ook het lijnennetwerk en de dienstregeling veranderen. Op sommige plaatsen worden hierdoor nieuwe haltes geplaatst en op andere plaatsen moeten haltes verdwijnen. De komende maanden wordt u van alle veranderingen op de hoogte gehouden. Alle informatie hierover is herkenbaar aan de slogan 'T Bus loopt warm'.

Uitvoeringsplanning

Afhankelijk van het weer, duren de werkzaamheden ongeveer drie dagen.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Tijdens het lossen van de materialen en het plaatsen van de abri is de zuidelijke rijbaan van de Dalemdreef afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Obdamstraat.

Meer informatie
Hebt u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt op werkdagen tijdens kantooruren contact opnemen met Marcel Heijmans van Openbare Werken Tilburg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 81 17.

Kijk voor meer informatie over het aanpassen van de bushaltes per locatie op http://openbarewerken.tilburg.nl Wilt u meer informatie over T Bus, kijk dan op www.tilburg.nl/stad,cultuur en vrije tijd/openbaar vervoer.

---- --