Ingezonden persbericht


Maandag 31 januari:

Presentatie wereldwijde financiële resultaten ISS

Internet Security Systems, Inc. (ISS) (Nasdaq:ISSX) maakt a.s. maandag 31 januari zijn financiële resultaten van Q4 bekend. De resultaten worden tijdens een telefonische conferentie gepresenteerd door Tom Noonan (CEO) en Rich Macchie (CFO). Wij nodigen u uit om de conferentie vanaf 22.30 uur bij te wonen. Het inbelnummer is +1617 614 2704 en het wachtwoord is ISSX (of 4779).

Een live-verslag van de conferentie is beschikbaar via www.iss.net. De conferentie wordt op 7 februari herhaald. De inbelgegevens hiervoor zijn: +1 617 801 6888, wachtwoord 42747703.

Voor meer informatie en/of vragen over resultaten van ISS Nederland, kunt u contact opnemen met Sanne Vermeulen van Progress Communications.

Over Internet Security Systems
Internet Security Systems, Inc. (ISS) (Nasdaq: ISSX) is met zijn beveiligingsproducten en -diensten tegen internetbedreigingen de vertrouwde beveiligingspartner voor wereldwijd opererende bedrijven en overheden. ISS levert sinds 1994 bewezen kosteneffectieve oplossingen en vermindert aansprakelijkheids- en bedrijfsrisico's voor meer dan 11.000 klanten wereldwijd. De producten en diensten van ISS zijn gebaseerd op proactief beveiligingsonderzoek door ISS X-Force, het gerenommeerde onderzoeks- en ontwikkelingsteam van ISS. ISS heeft zijn hoofdkwartier in Atlanta (VS) en vestigingen in Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië, Europa en het Midden-Oosten. Het hoofdkantoor voor Europa is gevestigd in Brussel.