Politie Limburg-Zuid

Verzet na aanhouding

Kerkrade 31-01-2005 - De Politie Limburg Zuid arresteerde zaterdag 29 januari 2005 in Kerkrade een vrouw omdat zij onder invloed een aanrijding had veroorzaakt en vervolgens agressief werd.

Een patrouille werd in verband met een doorrijding na aanrijding ter assistentie gevraagd op de Ons Limburgstraat in Kerkrade. Daar bleek een 28-jarige inwoonster van Kerkrade met haar auto een andere auto aangereden te hebben. De benadeelde merkte al snel dat de vrouw onder invloed van alcohol was en deze te voet naar haar woning vertrok.

De politie zocht de vrouw in haar woning op en zij bekende de aanrijding veroorzaakt te hebben. Zij weigerde vervolgens elke medewerking aan het politieonderzoek, waarop zij werd aangehouden. Tijdens het overbrengen naar het politiebureau werd de vrouw agressief en trapte meermalen tegen het portier, schreeuwde hysterisch en begon om zich heen te slaan en raakte daarbij een agent in zijn gezicht. Daarom werd zij tijdens het verdere transport geboeid. De dronken vrouw is ter ontnuchtering ingesloten en de politie zal het onderzoek afronden als zij weer nuchter is.