Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Datum: 31 januari 2005

Hertz autohuur opent 4 nieuwe vestigingen in Nederland

Hertz Heerhugowaard is 7200ste vestiging wereldwijd

In februari 2005 opent Hertz maar liefst 4 nieuwe vestigingen om aan de groeiende vraag van huur-(personen)auto's tegemoet te komen. Daarmee komt Hertz op 7200 vestigingen in meer dan 150 landen en is de onbetwiste wereldwijde marktleider.

Consument kiest voor vrijheid

De vier nieuwe vestigingen worden geopend in Heerhugowaard, Alphen a/d Rijn, Den Bosch en Emmen. De toename komt volgens Hertz door de toenemende behoefte aan flexibiliteit van hun klanten. ''Stedelingen kiezen voor minder kopzorgen zoals vaste lasten, parkeren en het milieu, en zijn in toenemende mate op zoek naar vrijheid en gemak. Het huren van een luxe stadsauto of funcar bij Hertz biedt die vrijheid en dat gemak,'' aldus Dave Frauenfelder, Marketing Manager bij Hertz.

Feest in Heerhugowaard

De slingers hangen al in Hertz Heerhugowaard, de 7200ste vestiging waar klanten van over de hele wereld terecht kunnen. Boeken gaat heel gemakkelijk via internet, en daarom is het niet vreemd als ook internationale klanten binnenkort de vestiging in Heerhugowaard weten te vinden. Een goede zaak, aldus de feestvierende ondernemer Raymond Meurs in zijn jubileumvestiging. Alle vier de nieuwe vestigingen kondigen aan met spectaculaire openingsacties te komen, en zo viert Hertz het feestje samen met haar klanten.

Schaalgrootte

Hertz is in Nederland met meer dan 30 vestigingen in en om steden met meer dan 100.000 inwoners sterk vertegenwoordigd. "Hertz vind je tegenwoordig overal, en dat is voor de moderne Nederlander erg handig.'' zegt Raymond Meurs. Voor steeds meer autohuurders wordt op die manier de Frequent Driver Club van Hertz steeds interessanter. Je huurt met de FDC-clubpas overal in Nederland auto's tegen 20 % korting. Voor midden- en kleinbedrijven heeft Hertz de MKB Club opgericht, waarmee u onder andere profiteert van volumekortingen.

Einde persbericht.

Noot voor de redactie,