BedrijfsautoRAI

31-01-2005

Nieuwe naam voor dealerbedrijf MAN Nederland

Om het merk MAN nog prominenter op de Nederlandse markt te zetten, hebben alle dealerbedrijven van MAN Nederland op 1 januari 2005 een nieuwe naam gekregen.

Het gaat om de dealerbedrijven van Abcon Bedrijfswagens in Geleen, Maasbracht, Kessel en Venlo; van A-Point Truck & Trailer Service in Amsterdam en Hoofddorp; van Citam Bedrijfswagens in Apeldoorn, Doetinchem, Huissen en Nijmegen; en van Gebr. Vullings Bedrijfswagens in Eindhoven (Best), Helmond, Den Bosch en Tilburg. Al deze dealervestigingen zijn Trucknology Centres geworden met de geo-grafische aanduiding in de bedrijfsnaam. Zo heet het dealerbedrijf van Abcon Bedrijfswagens in Maasbracht nu MAN Maasbracht en is de naam van A-Point Truck & Trailer Service in Amsterdam eenvoudigweg in MAN Amsterdam veranderd. Even opletten: Citam Bedrijfswagens in Doetin-chem is MAN Varsseveld geworden en Vullings Bedrijfswagen in Best heet voortaan MAN Eindhoven.

De naamswijziging komt de herkenbaarheid van de MAN dealerbedrijven ten goede en versterkt de eenheid binnen de organisatie. Zo worden de investeringen in kwaliteit en de verdere professionalisering van de afge-lopen periode onderstreept. Als volwaardige Trucknology Centres zijn deze dealers de aangewezen partners voor verkoop, onderhoud, reparatie van MAN trucks, trailers, laadkleppen, koelmotoren et cetera, en voor de ver-huur van MAN trucks als vervangend vervoer of een tijdelijke versterking van de voertuigvloot noodzakelijk is.

Uiterlijk worden de veranderingen zichtbaar in de signalering op de bedrijfspanden en op het drukwerk. Bovendien wordt de telefoon nu op-genomen met MAN Amsterdam of MAN Tilburg, al naar gelang het bedrijf dat de klant belt. Wat niet verandert is de servicebereidheid van de medewerkers van al deze bedrijven, die hun klanten sinds jaar en dag met raad en daad ter zijde staan. Alle bestaande overeenkomsten en con-tracten worden één op één overgenomen. In de relatie met de dealer-bedrijven verandert er dus niets, behalve dan dat de klanten door deze krachtenbundeling op een nog hoger serviceniveau kunnen rekenen dan voorheen.