Wessanen NV

31 januari 2005

Wessanen voegt Nederlandse kantoren samen in Utrecht

De Concerndirectie van Koninklijke Wessanen nv deelt mee dat het onderzoek naar de mogelijke samenvoeging van Nederlandse kantoren op één locatie is afgerond. De niet-productiegebonden kantoren van BOAS BV, Beckers Holding en het hoofdkantoor van Wessanen zullen in het najaar van 2005 verhuizen naar een gezamenlijke locatie aan de Beneluxlaan 9 in Utrecht.

Na zorgvuldig onderzoek is Utrecht als nieuwe locatie gekozen, mede door de centrale ligging en beschikbare infrastructuur. Het gekozen pand aan de Beneluxlaan zal in de komende maanden volledig worden aangepast aan de wensen en eisen van de nieuwe organisatie. De eigentijdse uitstraling, moderne faciliteiten en goede bereikbaarheid waren de belangrijkste beweegredenen voor de keuze voor dit gebouw. In totaal omvat dit kantoor circa 175 arbeidsplaatsen. De betrokken medezeggenschapsorganen en vakorganisaties hebben ingestemd met het besluit.

Ad Veenhof, CEO van Wessanen: "Het samenvoegen van de verkoop- en marketingactiviteiten van BOAS en Beckers in één Nederlandse organisatie leidt tot efficientere marktbewerking en kostenbesparingen. Door het bijeenbrengen van deze kantoren zal de dynamiek en samenwerking tussen het hoofdkantoor en de nieuwe organisatie verbeteren. Het kantoorpand dat we hebben gekozen, zal passen als een maatpak: goed bereikbaar, goede faciliteiten en voor wat betreft uitstraling helemaal aansluitend bij onze wensen."

Concerndirectie
Koninklijke Wessanen nv

Voor meer informatie kunt u telefonisch (020 547 95 28) of per e-mail (corporate.communications@wessanen-hq.com) contact opnemen met Corporate Communications.
Handelsregister Amsterdam . KvK Amsterdam nr 33145851

Corporate Communications Prof. E.M. Meijerslaan 2 . Postbus 410 1180 AK Amstelveen t +31 20 547 95 28 . f +31 (0)20 547 94 45 corporate.communications@wessanen-hq.com persbericht www.wessanen.com

---- --