BedrijfsautoRAI

31-01-2005

Eerste IVECO Stralis voor G. Kuyf en ZN transport

G. Kuyf en ZN transport uit Utrecht verzorgt divers uiteenlopende transporten door heel Benelux. Onlangs werd hun wagenpark uitgebreid met een IVECO Stralis type: AS260S40Y/PS, welke werd geleverd door IVECO Schouten te Utrecht.

Deze IVECO Stralis met gestuurde sleepas zal voornamelijk gebruikt worden voor het vervoer van levensmiddelen.

Om een zon kort mogelijke draaicirkel te krijgen heeft G. Kuyf Transport gekozen voor een standaard vanaf de fabriek gestuurde en hefbare sleepas. Het voertuig is tevens voorzien van een zuinige Cursor 10 motor met 400 pk en een ZF EuroTronic 2 automatische versnellingsbak. De complete carrosserie opbouw van zowel motorwagen als aanhangwagen werd verzorgd door carrosseriebouwer Bakker uit Montfoort.

Transportbedrijf G. Kuyf & Zn. B.V. is gestart in de vijftigerjaren als eenmanszaak met het vervoeren van melkbussen van de boerderij naar de fabriek. Vanaf 1970 is het bedrijf gaan groeien en werd er een B.V. opgericht. Zij verzorgen het transport voor onder andere levensmiddelenketens en de bouwsector en verzorgen de landelijke distributie voor diverse klanten. Daarnaast zijn zij ISO-9002 gecertificeerd en hebben zelf de mogelijkheid voor op -en overslagcapaciteiten. Het bedrijf is op dit moment uitgebreid tot zo'n 23 trekkende eenheden en ongeveer 19 chauffeurs.