Gemeente Gouda


vervanging muur oude begraafplaats (31/01/2005)

In het kader van het herinrichtingproject Oude Begraafplaats in de Korte Akkeren wordt de begraafplaats tijdelijk afgesloten in verband met de vervanging van de muur tussen de begraafplaats en Uniqema. Vanwege asbesthoudende platen voert een gespecialiseerd bedrijf uitsluitend langs de rand van de begraafplaats haar werkzaamheden uit, geheel conform de hiervoor bestaande richtlijnen. Verwacht wordt, dat de werkzaamheden in de eerste week van maart zijn afgerond.

Het opknappen van de muur tussen de Oude Begraafplaats en Uniqema is één van de werkzaamheden die uitgevoerd worden in het kader van de herinrichting van de Oude Begraafplaats en omgeving. Omwonenden die naar aanleiding van deze werkzaamheden vragen hebben, kunnen contact opnemen met de gemeente Gouda, Martin van der Veen, tel. 58 82 82 of met Trudy van Diest van Uniqema, tel. 54 22 95.

smaakmaker wijkontwikkeling
De (her)inrichting van de Oude Begraafplaats en omgeving in de wijk Korte Akkeren is één van de smaakmakers in het kader van de wijkontwikkeling. Ter verbetering van de leefbaarheid van de wijken Gouda Oost en Korte Akkeren is een aantal projecten opgepakt. Binnen die projecten zijn weer smaakmakers benoemd. De bedoeling van deze smaakmakers is dat deze projecten op korte termijn kunnen worden uitgevoerd, zodat de gouwenaars snel resultaten kunnen zien van de wijkontwikkeling.


-- einde bericht --