CHATEAUX ET RESIDENCES

Landgoed Groenhoven gekozen tot Kasteel van het Jaar!

Anonieme inspecteurs van Cenergy Group B.V. hebben Landgoed Groenhoven in Bruchem uitgeroepen tot Kasteel van het Jaar 2005. Dit is bekend gemaakt tijdens het Jaardiner van de vereniging Châteaux et Résidences Gastronomiques, waarbij Landgoed Groenhoven is aangesloten.

De verkiezing van Landgoed Groenhoven tot Kasteel van het Jaar is opmerkelijk. Landgoed Groenhoven is pas sinds 2003 lid van Châteaux et Résidences Gastronomiques. Dat dit bedrijf zo kort na toetreding tot Kasteel van het Jaar wordt verkozen, duidt erop dat dit restaurant een waardevolle aanvulling is voor de vereniging die in 2005 15 jaar bestaat. Een mooie opsteker dus voor restaurateur Tjeerd Warring en zijn team. Uit handen van Châteaux et Résidences Gastronomiques voorzitter Ad Janssen ontving de heer Warring de oorkonde die hoort bij deze uitverkiezing.

Inspecteurs van Cenergy Group B.V. bezoeken anoniem alle aangesloten kastelen en landhuizen van de vereniging en beoordelen de bedrijven op alle denkbare aspecten van service en kwaliteit. Zo wordt zowel het maken van een (tafel)reservering als ook de samenstelling van de menukaart beoordeeld; wordt er gelet op de mate van gastvrijheid als ook op de creativiteit van de chef-kok. Het culinaire aspect weegt bij deze culinaire vereniging ook zwaarder mee dan de overige aspecten.

31 jan 05 14:42