Gemeente Tilburg

05032OWT

Datum

1 februari 2005

Plaatsen informatiezuil Statenlaan / Conservatoriumlaan

Start werkzaamheden in de week van 31januari 2005

In de week van 31 januari 2005 wordt in opdracht van Openbare Werken Tilburg gestart met het plaatsen van informatiezuilen aan de Statenlaan en Conservatoriumlaan. De informatiezuilen worden geplaatst bij de bushaltes ter hoogte van station Tilburg West.

Inhoud werkzaamheden

Op ieder busperron wordt een zuil met actuele reisinformatie geplaatst, die op de minuut af de daadwerkelijke vertrektijd van de bus zal aangeven. Deze zuil is ontworpen volgens de speciale T Bus elementen. Deze T Bus elementen worden bij verschillende haltes in de stad aangebracht. De nieuwe haltes vormen straks, samen met de blauwe T Bussen, hét gezicht van het nieuwe stadsbusvervoer in Tilburg en Goirle dat 3 april 2005 van start gaat. Behalve het uiterlijk en comfort van de haltes en de bussen gaat dan ook het lijnennetwerk en de dienstregeling veranderen. De komende maanden wordt u van alle veranderingen op de hoogte gehouden. Alle informatie hierover is herkenbaar aan de slogan 'T Bus loopt warm'.

Kijk voor meer informatie over T Bus op www.tilburg.nl/stad,cultuur en vrije tijd/openbaar vervoer.

Uitvoeringsplanning

Afhankelijk van het weer, duren de werkzaamheden enkele dagen. Tijdens de werkzaamheden is een gedeelte van de rijbaan langs het busperron afgezet. De busperrons blijven (beperkt) toegankelijk.

Meer informatie
Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met:
- over de werkzaamheden: Marcel Heijmans van Openbare Werken Tilburg via telefoonnummer 013 540 81 17;
- over de gewijzigde dienstregeling en haltes: BBA via telefoonnummer 0900 - 9292.

Bezoekadres
Eikenbosch 47
Berkel-Enschot
Postadres
Postbus 90155
5000 LH Tilburg

Doorkiesnummer
013 540 81 17
Faxnummer
013 540 83 83

---- --
Bezoekadres
Eikenbosch 47

Postadres
Postbus 90155
5000 LH Tilburg

Doorkiesnummer
013 540 88 96
Faxnummer
013 540 83 30

Bedrijven
Nederlands Textielmuseum
Regionaal Archief Tilburg
Stadsmuseum Tilburg
Sportbedrijf Tilburg
Openbare Werken Tilburg
Facilitair Bedrijf Tilburg
Servicebedrijven:

-Informatie & Automatisering

-Personeel & Administratie

-Juridische Zaken

Nummer
05052OWT

Datum
31 januari 2005

Graven sleuven in straten rondom Pieter Vreedeplein

Start werkzaamheden begin februari 2005

Begin februari wordt in opdracht van Openbare Werken Tilburg begonnen met het graven van sleuven in de straten rondom het Pieter Vreedeplein. De sleuven worden gegraven in de Tuinstraat, IJzerstraat, Telegraafstraat en de zuidzijde van de Magazijnstraat.

Inhoud werkzaamheden
In verband met de toekomstige herinrichting van de straten rondom het Pieter Vreedeplein is het noodzakelijk om, voordat de reconstructiewerkzaamheden worden uitgevoerd, de exacte ligging van de aanwezige kabels en leidingen te inventariseren. De kabels en leidingen worden geïnventariseerd door ongeveer 30 proefsleuven te graven.

Tijdelijke verkeersmaatregelen
Ter hoogte van de proefsleuven zijn het trottoir en een gedeelte van de rijbaan tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Er blijft voldoende ruimte over voor verkeer om langs de werkzaamheden te lopen en rijden.

Uitvoeringsplanning
De werkzaamheden starten begin februari in de Tuinstraat. Afhankelijk van het weer, duren de werkzaamheden tot ongeveer half maart 2005.

Meer informatie
Hebt u nog vragen, dan kunt u op werkdagen contact opnemen met Jan Janssens van Openbare Werken Tilburg. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 013 540 83 96.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl

---- --