Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (31/01)

BERGEN OP ZOOM, 31 januari 2005

Politie houdt man aan voor vernieling
BERGEN OP ZOOM: De politie heeft zondagavond een 32-jarige inwoner van Bergen op Zoom aangehouden in verband met vernieling. De man had rond 18.00 uur bij een woning aan het Bastiaansblok met een steen de rolluiken van de woning vernield. Ook heeft hij geprobeerd om met zijn auto de voortuin in te rijden. De politie die snel ter plaatse was kon dit echter voorkomen en heeft de man aangehouden. Hij bleek onder invloed van drugs. De man is maandagmiddag inverzekering gesteld.

Inbraak in auto
ROOSENDAAL: In een auto die geparkeerd stond aan de Kalsdonksestraat is zondagavond ingebroken. Het linkervoorportier was geforceerd. Het is niet bekend wat er uit de auto is meegenomen.

Diefstal uit bouwcontainers
ROOSENDAAL: In een drietal bouwcontainers is dit weekend ingebroken. Met een betondschaar zijn de containers opengeknipt. Het is nog niet bekend wat er is wegenomen. De inbraken vonden plaats aan de Bredaseweg en de Segersdreef.

Inbraak in scholen
RUCPHEN/ROOSENDAAL: In een school aan de Bosheidestraat is zondagnacht ingebroken. Een viertal ruiten van de school zijn vernield. De daders konden zo de school binnenkomen. Een aantal computers en flatscreens worden vermist.

In een school in Roosendaal gevestigd aan de Bakkersbergweg vernield de daders een ruitje en namen zij vanuit de school een flatscreen mee.

Inbraak fotozaak
ROOSENDAAL: Bij een fotozaak aan de Nieuwe Markt is het afgelopen weekend ingebroken. De daders forceerde de achterdeur en konden zo het pand binnenkomen. Uit de winkel is een geldbedrag, wegwerpcameras en films weggenomen.

Inbraak in bedrijf
ROOSENDAAL: In een bedrijf aan de Kroevenlaan is zondagnacht ingebroken. Een aantal ruiten werd geforceerd waarna het pand is betreden. Er worden geen goederen vermist.

Auteur: Nicolette Bovenhorst