3 e persbericht van maandag 31 januari 2005

Eindhoven 31-01-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man aangehouden na mishandelen van broer

Een man van 20 jaar uit Eindhoven is maandagochtend rond 11.30 uur aangehouden op de Thomas A. Kempislaan. Hij zou kort daarvoor zijn 18-jarige broer in diens woning in Stratum hebben geslagen. Ook zou hij van een auto, die voor de deur stond, een ruit hebben ingeslagen en de vier banden hebben lek gestoken. Daarna is hij weggegaan. De gewaarschuwde agenten zagen de man even later op de Thomas A. Kempislaan lopen en hielden hem aan. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Riethoven: Snelheidscontrole

De politie heeft maandag tussen 8.45 en 11.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Broekhovenseweg in Riethoven. Er zijn 42 bestuurders bekeurd. De snelste reed 110 km/u. Ter plaatse is 80 km/u toegestaan.

Heeze: Woninginbraak

Bij een inbraak in een woning aan de Cornelis Troostlaan zijn een laptop, geld en sieraden weggehaald. Dat gebeurde tussen zaterdag 10.00 uur en maandag 13.00 uur. Het slot van de achterdeur is opengebroken.

Aarle-Rixtel: Bekeuringen bij verkeerscontroles

Op een aantal plaatsen tussen Laarbeek en Helmond heeft de politie maandagochtend onder meer schoolgaande jeugd op de (brom)fiets gecontroleerd. Er werden in totaal 49 bekeuringen uitgedeeld, onder meer voor het negeren van het rode verkeerslicht door brom(fietsers) (36) en autos (5).