Ingezonden persbericht

Festivities opent nieuwe locatie voor kinderfeesten

Voor het verjaardagsfeest van het jaar zonder stress voor de ouders en vet veel plezier voor de kids

AMSTERDAM E.O., 20050131 -- Sinds januari '05 heeft FESTIVITIES de beschikking over een multifunctionele ruimte waar totaal verzorgde kinderverjaardagen georganiseerd worden. De feesten zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 tot 9 jaar. Alle kinderpartijtjes duren twee uur inclusief: uitnodigingskaarten, begeleiding, themaverjaardagstaart, limonade, chips- en snoepbuffetje, onbeperkt pannenkoeken, gebruik verkleedkleren, schmink- en spelmateriaal, boodschappen doen, afwassen en opruimen. Onze ervaring leert dat de prijzen die wij hanteren zeer vriendelijk zijn en de prijs kwaliteit verhouding komt altijd als sterkte punt uit onze enquêtes. De ruimte is feestelijk en kindvriendelijk ingericht met veel spiegelbollen, discolampen, een toneel, passend decor en veel meer....


Voor het verjaardagsfeest van het jaar! FESTIVITIES verzorgt compleet verzorgde themaverjaardagen; van de uitnodiging tot aan het cadeautje bij het weggaan. Dus als er een super, gaaf, cool feest gegeven wordt dan komt FESTIVITIES. Dit alles zonder stress en veel regelwerk voor de ouders! Niets is te gek: Kookfeest Jamie, een eigen optreden als Super-ster bij Perry Ruisman of spelen in je eigen toneelstuk!

FESTIVITIES is ook de organisatie voor alle andere familiefeesten (huwelijk, kraamfeest, verjaardag grootouders) Hiervoor hebben wij speciale (kinder)programma's. Verder maken wij 'festiviteiten' geschikt voor scholen, kinderdagverblijven, festivals, grotere (bedrijfs)feesten en publieksevenementen. In alle programma's staat de interactie met de kinderen altijd centraal. FESTIVITIES neemt 'de kinderziel als uitgangspunt' en willen daarop inspelen met 'inspirerende feestelijke invallen en concepten'.




Ingezonden persbericht