Ingezonden persbericht

Salon van Brussel: TripY wekt grote interesse

GOSSELIES, 20050131 -- De presentatie in wereld première van de electronische road book voor motorrijders RoadMaster op de stand TripY heeft enorm veel interesse opgewekt. De TripY Roadmaster is een 100% belgische uitvinding, nu eindelijk vrijgegeven na 3 jaar ontwikkeling en bijna 750.000 EUR investering.


Met zijn 350.000 bezoekers op het Salon, heeft Febiac haar objectieven in ruime mate overschreden. Dit is een bevestiging dat de markt van de gemotoriseerde tweewieler zich nog steeds in uitstekende gezondheid bevindt, ondanks het zwaarmoedig economisch klimaat.

De presentatie in wereld première van de electronische road book voor motorrijders RoadMaster op de stand TripY heeft enorm veel interesse opgewekt. De TripY Roadmaster is een 100% belgische uitvinding, nu eindelijk vrijgegeven na 3 jaar ontwikkeling en bijna 750.000 EUR investering. Zowat 2000 bikers zijn dank zij de demonstraties overtuigd geweest en een honderdtal professionelen (dealers, clubs, pers en organisatoren) hebben hun interesse uitgedrukt.

Het concept van TripY is totaal nieuw en uniek. Het is gebaseerd op de GPS technologie zonder de traditionele navigatie-functies over te nemen die de verwachtingen van motorrijders niet zo goed beantwoordt kwa eenvoud van gebruik, leesbaarheid, en... vrijheidgevoel. Het aantrekkelijke aan het TripY concept ligt ook aan het feit dat naast de RoadMaster, die tegen de prijs van 550 EUR BTW inclusief voorgesteld wordt, er ook een gastvrije web site (www.tripy.be) bestaat. Deze wordt door de gemeenschap van gebruikers regelmatig aangevuld met nieuwe trips. En, last but not least, TripY stelt ook de krachtige cartografie software RoadTracer voor waarmee de meest eisende road-book makers hun creativiteit de vrije loop laten.

De nationale pers heeft reeds een ruime weerklank gegeven aan deze innovatie zodat de staff van TripY op 200% opgevoerd is om de commerciële lancering - die in april voorzien is - te beëindigen. Tegen dan zal TripY een dealer netwerk opgericht hebben in België en in de buurlanden.

Fotos van de TripY producten en van de stand op het salon zijn beschikbaar op aanvraag.