PERSBERICHT - 2005-01-31

'Sawadee Ka!' Speciale kennismakingsactie voor reisagenten

Phuket Air toegelaten tot ledenbestand IATA

Phuket Air, de Thaise luchtvaartmaatschappij die vanaf 27 maart vliegt op de route Amsterdam-Bangkok, is toegelaten tot het actieve ledenbestand van IATA. René de Jonge, directeur passage van Kales Airline Services, geeft aan blij te zijn met het lidmaatschap: Het is natuurlijk erg belangrijk om erkend te worden door IATA. Het geeft de reisagent en de consument vertrouwen in het product van Phuket Air.

De vluchtcode van Phuket Air is 9R en de accounting code en prefix code zijn beide 346.

Actie voor reisagenten
Phuket Air nodigt alle reisagenten uit om voor slechts 200 exclusief luchthavenbelasting een retourticket te boeken naar Bangkok.

Dit retourtarief geldt tot 15 november, met uitzondering van de periode 16 juni tot 16 september. In de periode 15 augustus tot 16 september geldt een tarief van 250 exclusief luchthavenbelasting.

Reisagenten mogen één partner meenemen voor hetzelfde tarief. Aanvragen op briefpapier met bedrijfsnaam kunnen worden gericht aan phuketair@kales.com. Reserveringen kunnen alleen gemaakt worden door Kales Airline Services vanaf 21 dagen voor vertrek.

Over Phuket Air:
Phuket Air vliegt vanaf 27 maart op vrijdag en zondag non-stop van Amsterdam naar Bangkok om 15.00 uur. Vanaf 27 april komt daar op woensdag een vlucht bij. Retourvluchten zijn op dinsdag, donderdag en zaterdag om 23.00 uur waarbij het toestel een tankstop heeft in Sharjah (Verenigde Arabische Emiraten). De vluchten worden uitgevoerd met Boeings 747 met een configuratie van 440 economy class stoelen en 26 business class stoelen op het upperdeck.

Behalve Amsterdam vliegt Phuket Air intercontinentaal op London (UK), Dubai (Verenigde Arabische Emiraten), Yangon (Myanmar) en Den Pasar (Bali). Vanuit Bangkok vliegt Phuket Air op de volgende binnenlandse bestemmingen: Burirum, Chiang Mai, Hat Yai, Krabi, Mae Sot, Phuket en Ranong.

Vanaf 511 exclusief luchthavenbelasting kan men een economy class retourticket kopen. Voor een business class retourticket betaalt men 1250 exclusief luchthavenbelasting.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.phuketairlines.com

Voor meer informatie (