Groot feest bij opening van eerste Energiewinkel in Nederland

Nuon opent eerste Energiewinkel in Alkmaar
Amsterdam, zaterdag 5 februari 2005 - Energieleverancier Nuon opende zaterdag 5 februari in Alkmaar de eerste Nuon Energiewinkel in Nederland. Het aanwezige publiek deelde mee in de feestvreugde en werd getrakteerd op koek en zopie. Ter gelegenheid van de opening gaf Cesar Zuiderwijk, drummer van de Golden Earring, met zijn drumband een miniconcert. Radiatoren, boilers en expansievaten dienden daarbij als muziekinstrument.

Meer dan alleen energie
Met de opening van de Nuon Energiewinkel vindt de consument voortaan alles over energie en warmte in en om het huis op één plek. Bedrijfsleider Han Wusten voegt hier aan toe: "Het unieke aan de Nuon Energiewinkel is het complete en deskundig advies dat wij bieden. Naast het grote assortiment HR-ketels en designradiatoren en het grote aantal merken, bieden we ook huisbeveiliging, advies over energiebesparing, gas en stroom en serviceabonnementen. Allemaal afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. We merken dat de klant behoefte heeft aan persoonlijk contact en advies. Met het openen van een winkel zijn we dicht bij de klant."

De Nuon Energiewinkel bevindt zich in het Noorder Arcade winkelcentrum, Noorderkade 132, te Alkmaar en is geopend van maandag tot en met zaterdag en op de eerste zondag van de nieuwe maand.

Over Nuon

Nuon is een toonaangevende Nederlandse energieonderneming, die met elektriciteit, gas, warmte en aanvullende diensten 2,7 miljoen klanten bedient in met name Nederland, België en Duitsland. De onderneming is actief in productie, handel, transport en levering van (duurzame) energie. Nuon streeft naar evenwichtige groei voor alle betrokkenen: aandeelhouders, medewerkers, klanten, milieu en maatschappij. De omzet in 2003 bedroeg E 5,1 miljard. Bij Nuon werken 10.000 medewerkers. De belangrijkste aandeelhouders van Nuon zijn de provincies Friesland, Gelderland en Noord-Holland en de gemeente Amsterdam.

Noot voor redactie (