BNN

BNN EN NIEUWE REVU VERLENGEN SAMENWERKING BED

Vorig jaar maart introduceerden BNN en Nieuwe Revu BED, een maandelijkse clubavond in Hotel Arena TONIGHT. En met succes! BED is op dit moment een van de drukst bezochte clubavonden in Amsterdam. Om die reden gaan beide partijen ook in 2005 door met BED en verlengen het contract tot januari 2006. Naast het voortzetten van de clubavond is een verdere ontwikkeling van het concept een van de speerpunten van het komend jaar.

Naast een grote overlap in doelgroep en mentaliteit van BNN en Nieuwe Revu, is vooral het multimediale karakter van de samenwerking tussen beide partijen een groot voordeel. Door de structurele inzet van gecombineerde eigen media zoals radio, tijdschrift, site en fieldpromotie wordt de clubavond maandelijks breed onder de aandacht gebracht.

BED concentreert zich op twee muziekstijlen: soulful uplifting house en strictly urban. Naast een sterke vaste bezetting van de resident-DJ's Denniz, Delacruz, Mr. Mike en Irwan, staan ook DJ's als Roog, Steve Running Man en Jeroenski regelmatig achter de draaitafels. De avond wordt live uitgezonden van 01.00 tot 04.00 uur in Dancetination Live! op 3FM. Eind vorig jaar werd speciaal voor BED-bezoekers en Nieuwe Revu-lezers, de CD Very BED Music gemixt door DJ Roog gereleased.

Op zaterdag 5 februari vindt de tweede editie van dit jaar plaats, dit keer met optredens van residents Denniz, Mr Mike, Irwan, Delacruz, Fedde le Grand, MC Stretch, Flava en Rob on trompet.