Ingezonden persbericht


Persbericht

Den Haag, 24 januari 2005

NIEUW DEN HAAG MAGAZINE 2005

Hét toeristisch recreatieve magazine van Den Haag en omstreken nu in print en on line verkrijgbaar

Het Den Haag Magazine 2005 is vanaf heden verkrijgbaar. In deze toeristisch recreatieve uitgave van Den Haag Marketing & Events staat alle informatie over de koninklijke stad aan zee Den Haag, met haar twee badplaatsen Scheveningen en Kijkduin. Het Den Haag Magazine 2005 is in vier verschillende taalversies (Nederlands, Duits, Engels en Frans) verkrijgbaar en voor E 2,- te koop bij alle VVV-kantoren in Nederland. Het magazine is ook gratis te downloaden via www.denhaag.com, dé portal voor een bezoek aan Den Haag.

Naast vele attracties en musea, komen in het 56 pagina's tellende Den Haag Magazine de belangrijkste evenementen en festivals van 2005 aan bod. Tevens biedt het magazine een compleet overzicht van hotels, pensions en campings in de regio, een uitgebreide restaurantlijst, een overzicht van de belangrijkste winkelgebieden en een handige stadsplattegrond.

Evenementen
Zo staat Den Haag dit jaar in het teken van de 'De Indische Zomer'. Een nieuw evenement dat Den Haag, Indische hoofdstad van de wereld, van juni tot en met september doordrenkt van kunstzinnige en culturele uitingen van Indisch Nederland.

In het Mauritshuis wordt een prominente plaats gereserveerd voor 'De Weense Vermeer'. Één van de absolute topstukken van de wereldberoemde schilder die, bij hoge uitzondering, van 25 maart tot en met 26 juni door het Kunsthistorisches Museum in Wenen wordt uitgeleend.

Het Gemeentemuseum Den Haag staat van 5 februari tot en met 16 mei in het teken van 'De Haagse School en de jonge Van Gogh'. Het Gemeentemuseum Den Haag is met haar uitgebreide collectie van de Haagse School de aangewezen plek om met een grote presentatie het werk van de jonge Van Gogh te tonen in de context van zijn Haagse tijdgenoten.

Dubbel Haags

Op de website www.denhaag.com vindt u, naast alle informatie op toeristisch recreatief gebied, ook de actie Dubbel Haags. Tot eind maart kan nog gebruik gemaakt worden van aantrekkelijk geprijsde arrangementen met hotelovernachtingen in een hotel naar keuze. Deze zijn te boeken bij meerdere VVV-kantoren in Nederland of rechtstreeks bij de afdeling Reserveringen van Den Haag Marketing & Events (telefoonnummer: 070-3385815). Kijk voor meer informatie op: www.denhaag.com