Digitale Gemeente Houten

Chipolata presenteert: Finale Slag om de Wetering!

donderdag 27 januari 2005 - Bron: Chipolata

In het najaar van 2004 streden 8 veelbelovende bands in de voorronden van de Slag om de Wetering om vier plaatsen in de finale. Nu is het zover: de finale nadert. Op 5 februari zijn in deze finale naast de eeuwige roem ook nog twee plaatsen in de finale van de Slag om de Kromme Rijn (2 april in de Schoudermantel, Odijk) te winnen. De vier deelnemende bands zullen dus extra gemotiveerd zijn om in de Chipolata te laten zien wat ze kunnen.
De bands waar het omgaat zijn: Princepi, een van oorsprong Houtense alternatieve rock formatie. Debirth, grunge-metal uit Utrecht. Meesters in Chaos, vrolijke funky muziek uit Utrecht. En Unspoken For, stevige grungerock.

De zaal zal om 20:00 open gaan, en de volgorde van de bands wordt op de avond zelf pas bekend. Om omstreeks 24:00 zal de jury haar oordeel vellen en zal bekend worden wie de winnaar van de Slag om de Wetering wordt.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).