Haagse Hogeschool

31 januari 2005

Eerste Hulp bij OpleidingsKeuze tijdens Open Dag Haagse Hogeschool

Om toekomstige studenten te helpen kiezen, houdt de Haagse Hogeschool zaterdag 5 februari Open Dag van 11.00 tot 15.00 uur. Voorlichting over de 39 voltijd-, deeltijd- en duale hbo-opleidingen op het gebied van Economie, Gezondheidszorg, Gedrag & Maatschappij, Informatica, Internationaal, Onderwijs & Sport en Techniek wordt gegeven door studenten en docenten van de verschillende opleidingen. Daarnaast is er een algemene bijeenkomst Eerste Hulp bij OpleidingsKeuze (om 12.00, 13.00 en 14.00 uur). Hierin wordt aan scholieren en ouders uitgelegd wat het betekent om op hbo-niveau te studeren, wat het verschil is tussen een bachelor en master en de verschillen tussen mbo en hbo. Naast een overzicht van allerlei oriëntatiemogelijkheden en testen komen ook de ervaringen van studenten aan bod.

De Open Dag vindt plaats op de locatie van de Haagse Hogeschool aan het Johanna Westerdijkplein 75. De opleidingen Sport en Bewegen en de Haagse Opleiding tot Leraar Lichamelijke Opvoeding (HALO) presenteren zich, op dezelfde tijd, op hun eigen locatie aan de Laan van Poot 363.

Het hogeschoolcomplex ligt aan het Johanna Westerdijkplein 75, direct naast NS-station Den Haag Hollands Spoor. Vanuit het station is het slechts enkele minuten lopen naar de hogeschool.

De locatie Laan van Poot 363 kun je bereiken vanaf Den Haag Centraal Station met bus 4 (richting Kijkduin), uitstappen Sportlaan (halte Buizerdlaan). Vanaf Station Hollands Spoor met tram 11, overstappen halte Houtrustweg op bus 4 (richting Kijkduin), uitstappen Sportlaan (halte Buizerdlaan).