Ingezonden persbericht


Kookworkshop ' koken met passie'

In het kader van romantiek en Valentijn organiseert blooming de exclusieve kookworkshop ' koken met passie'. Er zijn nog een paar plaatsen vrij op 5 en 18 februari, om kennis te maken met het slowfood cooking. Op zaterdag 5 februari zijn er nog twee plaatsen vrij en vrijdag 18 februari zijn er nog vier plaatsen beschikbaar.

Het programma
Vanaf 15:00 uur bent u welkom in het hotel. Het programma start met een korte sight seeing tour door kunstenaarsdorp Bergen; de fiets staat voor u klaar. Vervolgens begint om 17:00 uur een kleine wijnproeverij. U bent dan in de gelegenheid kennis te maken met hoteldirecteur Donald Engelman, één van de drijvende krachten achter de missie 'blooming daagt uit tot bloei te komen'. Rond 18:00 uur begint op het bij blooming behorende landgoed 't Oude Hof de workshop 'koken met passie'.

De kookschool
Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij de blooming kookschool terecht voor een inspirerende avond in en om de keuken. Voor particuliere deelnemers organiseert blooming elke zaterdag een kookworkshop en voor de zakelijke gasten heeft blooming twee varianten: de gezellige fun kookworkshop, waarbij het accent ligt op teambuilding en de functionele educatieve workshop voor gevorderden.

Slow cooking met aardbeienspinazie en pastinaak
De workshops vinden plaats op Landgoed 't Oude Hof, waar de deelnemers zelf kruiden plukken in de moestuin en de kas. Hier zijn de zogeheten 'vergeten groenten' te vinden, zoals gele wortel, aardbeienspinazie, raapstelen en pastinaak. Er wordt gekookt volgens het slow cooking principe; op ambachtelijke wijze, waarbij men de tijd neemt voor elke handeling.

Lekker slapen
Bij deze uitnodiging zijn alle ingrediënten, een driegangen diner en een wijnarrangement inbegrepen. Na een dergelijk avondvullend programma lijkt het ons leuk om u bovendien nog uit te nodigen voor een overnachting in één van onze inspirerende en rustgevende hotelkamers. U kunt aangeven op het antwoordformulier of u hiervan gebruik wilt maken.

Rsvp
Het bijgevoegde antwoordformulier graag voor vrijdag 4 februari ingevuld retourneren aan USP via faxnummer 020-42 32 862 of mail charlotte@usp.nl, dan maken wij voor u de reservering. Alvast hartelijk dank.

De blooming kookschool kijkt uit naar uw komst!