TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 02-02-2005

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 05 februari
Radio 2 - 16.00 uur

ARTIESTEN UIT BINNEN- EN BUITENLAND IN TROS MUZIEKCAFÉ

In TROS MUZIEKCAFÉ van zaterdag 5 februari a.s. ontvangt presentator Hadassah de Boer weer de meest uiteenlopende artiesten:

Julian Sas treedt op. Deze gitaarheld laat stukken horen van zijn nieuwe album, waarover hij zelf zegt dat het geluid van de band op dit zesde studio-album "meer heavy, moddervetter en voller is geworden". We verwachten lekkere powerblues.

Suzanne Alt studeerde saxofoon in Nederland en Duitsland en bespeelt dit instrument zo prachtig dat zij samen met haar Quartet in de finale van de Dutch Jazz Competition 2004 zat. Suzanne komt zaterdag in TROS MUZIEKCAFÉ haar debuut-cd presenteren.

Mondo Leone is Leon Giessen (voorheen bassist bij Toontje Lager). Na zijn project met Jack Poels (bekend van Rowwen Hèze) 'Holland-America-lijn' in 2004 heeft hij nu een nieuwe cd/dvd gemaakt. Hierop bezingt en bespreekt hij de schoonheid van het leven vanuit zijn persoonlijke hitparade van wonderlijke dingen.

Roy Rivers uit Arkansas klinkt niet alleen als John Denver, hij lijkt er ook een beetje op. Zijn nieuwste cd is 'a tribute to John Denver', inclusief een duet met Dolly Parton. Dolly is niet meegekomen, maar Roy vertolkt drie stukken van zijn nieuwe album.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl