Gemeente Goes

Persbericht

Op zaterdag 5 februari om 14.00 uur reikt loco-burgemeester C.R.M.M. Linssen de vrijwilligerslegpenning van de gemeente Goes uit aan mevrouw W. van der Linden-Bindenga en de heer A.D. Hoogesteger. De uitreiking vindt plaats in dorpshuis "de Griffioen" in Wolphaartsdijk tijdens een afscheidsborrel.

Mevrouw W. van der Linden-Bindenga
Wilhelmina van der Linden ontvangt de legpenning vanwege het oprichten en veertien jaar draaiende houden van het knutselhonk in Wolphaartsdijk. Daarnaast was zij ook lid van het Algemeen Bestuur van de dorpsvereniging en organiseerde zij jaarlijks een kinderbingo/danswedstrijd met "echte" bekers voor de winnaars.

De heer A.D. Hoogesteger
Abraham Dirk Hoogesteger was acht jaar actief in het Oranjecomité als bestuurslid. Hij hielp mee met het organiseren van de activiteiten en vertegenwoordigde het Oranjecomité binnen het bestuur van de dorpsvereniging van Wolphaartsdijk. Daarnaast zette hij zich zes jaar lang in voor de leefbaarheid van de dorpen van de gemeente Goes en was hij tien jaar actief binnen het bestuur dat de hardloopwedstrijd van AV'56 in Wolphaartsdijk organiseerde. Ook was hij ruim twintig jaar jeugdtrainer bij Atletiekclub AV'56 en is hij twintig jaar in dienst geweest als vrijwillige brandweerman bij de brandweer Wolphaartsdijk.