Eemland noord, 12.20 uur

Utrecht 05-02-2005 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Ongeval met letsel

SOEST Op de Biltseweg (N234) heeft op vrijdag 4 februari omstreeks 16.00 uur een ongeval met drie personenautos plaatsgevonden. Een 30-jarige automobilist uit Eemnes kwam vanaf een uitrit rijden en verklaarde van een onbekende automobilist voorrang te krijgen om de Biltseweg op te rijden. Hij zag daarbij een 54-jarige automobiliste uit Soest met haar auto over het hoofd. Een aanrijding was niet meer te voorkomen en de auto van de vrouw raakte in een slip en kwam op de andere weghelft terecht. Een auto met daarin een 43-jarige man uit Kapellen reed hierop op de geslipte auto.

De vrouw is met nekklachten per ambulance naar het Meander Medisch Centrum in Amersfoort gebracht. Haar auto en de auto van de man uit Kapellen raakten total loss en werden afgesleept. De auto van de man uit Eemnes raakte aan de voorzijde beschadigd.

Verdachten baldadigheid aangehouden

BAARN De politie heeft vrijdag 4 februari rond 21.00 uur op aanwijzing van getuigen twee 15-jarige en een 16-jarige jongen uit Baarn aangehouden voor baldadigheid/vernieling. Het trio zou samen met enkele andere jongeren op de Laanstraat een milkshake over winkelgoederen hebben gegooid en eieren tegen een winkelraam. Op de Laanstraat en Eemnesserweg werden ze aangehouden en meegenomen naar het bureau voor nader verhoor.