Politie Gelderland-Zuid

Werknemer horecabedrijf overvallen

Nijmegen 05-02-2005 - (09)

Een 25-jarige Nijmegenaar die een horecabedrijf aan de St. Jacobslaan werkt is vrijdagavond rond 23.30 uur overvallen. De gemaskerde overvaller kwam het bedrijf in sprong over de toonbank en eiste onder bedreiging van een mes dat de 25-jarige medewerker de kassala zou openen.

De overvaller ging er vervolgens met een aantal bankbiljetten rennend vandoor. De horecamedewerker is erg geschrokken, maar is niet gewond geraakt. De overvaller maakte enkele honderden euros buit.

In verband met deze overval zoekt de politie een zeer slanke man met een lengte van ongeveer 1,90 meter. Hij was gekleed in een blauwe spijkerbroek en een groene iets glimmende heupjas. Hij droeg zwarte werkschoenen met veters en een zwarte bivakmuts met een rechthoekige opening voor beide ogen. De man had grijze wenkbrauwen en droeg zwarte fleece handschoenen.

Weet u wie deze overvaller zou kunnen zijn bel dan de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij "Meld Misdaad Anoniem".