Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


5 februari 2005


Apeldoorn - diefstal auto


In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf de 1e Wormenseweg een rode VW Golf, gekentekend HB-PG-79 gestolen. De benadeelde deed hiervan aangifte.


Loenen - inbraak bij slijterij


Onbekenden hebben in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken bij een slijterij aan de Beekbergerweg. Men gooide een ruit in en ging er met tientallen flessen sterke drank vandoor. De eigenaar zit met een schade van enkele honderden euro's.


Apeldoorn - doorrijden na aanrijding


De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die vrijdag omstreeks 12.50 uur plaats vond op de parkeerplaats van een benzinestation aan het Kanaal Noord. Een 25-jarige Apeldoorner parkeerde daar een geleende auto om binnen wat etenswaar te kopen. Toen hij even later terug kwam zat er een deuk in de auto en waren alle sierstrips aan de rechter kant beschadigd. Witte verf duidde op de mogelijk dader, mar er was geen briefje met kenteken achtergelaten. De politie stelt een onderzoek in en mogelijk dat bezoekers van het benzine-station iets gezien hebben.


Apeldoorn- rijden onder invloed

Agenten controleerden zaterdagochtend rond 04.20 uur op de Deventerstraat een 35-jarige automobilist uit Zwolle. Hij bleek te hebben gedronken en de ademanalyse op het politiebureau gaf 1.0 promille aan. Met een boete en een rijverbod mocht hij het politiebureau lopend verlaten.


Einde berichten


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --