Politie Zeeland


O-756-2005 Portemonnee gerold

Van een 26-jarige vrouw uit Goes is zaterdagmiddag de portemonnee gerold uit haar tas tijdens het boodschappen doen in de AH in haar woonplaats.
De vrouw had haar tas met daarin haar portemonnee aan haar winkelwagentje gehangen. Bij de kassa bemerkte ze dat haar portemonnee, met daarin een tiental euro's en pasjes, was weggenomen.


O-757-2005 Goesenaar mishandeld

Een 21-jarige Goesenaar is zaterdagmorgen in zijn woonplaats mishandeld door een aantal mannen.
De man liep rond 05.45 uur met een vriend op de Beestenmarkt toen hij van achteren werd besprongen en zonder aanleiding werd geslagen door twee a drie mannen. De 21-jarige Goesenaar liep hierbij enkele zwellingen op in zijn gezicht.


O-758-2005 Poging diefstal velgen

Twee onbekende mannen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag geprobeerd de licht metalen velgen weg te nemen van een auto die stond geparkeerd in de Keizersputstraat in Ovezande.
Een buurtbewoner had rond 00.30 uur buiten iets gehoord. Toen hij ging kijken, zag hij twee mannen die bezig waren de velgen van de auto te demonteren. De twee mannen schrokken van hem en renden vervolgens weg zonder buit.


Z-759-2005 Rijbewijs ingevorderd voor rijden onder invloed
Van een 57-jarige vrouw uit de gemeente Hulst is zaterdagmiddag in Graauw het rijbewijs ingenomen wegens rijden onder invloed van alcohol.
De vrouw weigerde in eerste instantie een ademtest waarop ze werd aangehouden en overgebracht naar het bureau omdat het vermoeden bestond dat de vrouw te veel had gedronken. Op het bureau ging ze toch akkoord met een blaastest. Hieruit bleek dat ze ruim 4,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Haar rijbewijs werd ingenomen en ze werd met een proces-verbaal op zak weer in vrijheid gesteld.