Politie Zeeland


W-750-2005 Ruiten vernield van auto's

In Vlissingen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag van twee geparkeerde auto's de achterruiten vernield.
De auto's stonden geparkeerd aan de Beckerstraat en de Lammensstraat. Uit beide auto's werden geen goederen weggenomen.


W-751-2005 Diefstal uit auto

Tussen vrijdag 19.30 uur en zaterdag 08.00 uur is er ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Van Halewijnstraat in Axel.
Uit de auto werd de geluidsapparatuur weggenomen t.w.v. enkele tientallen euro's.


W-752-2005 Aanhoudingen na diefstal mobiele telefoon

Twee 17-jarige jongens uit Middelburg zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag in hun woonplaats aangehouden voor diefstal van een mobiele telefoon.
Beide jongens worden ervan verdacht in een café aan de Markt, onder bedreiging van geweld, de gsm te hebben weggenomen van een 18-jarige plaatsgenoot. Dit naar aanleiding van een eerder conflict. Nadat ze het café hadden verlaten, konden ze in de Simpelhuisstraat worden aangehouden. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal zijn ze weer in vrijheid gesteld. Het mobieltje is weer terug bij de 18-jarige eigenaar.


W-753-2005 Auto-inbraken in Middelburg

In de nacht van vrijdag op zaterdag is in het centrum van Middelburg ingebroken in zeven geparkeerde auto's.
De auto's stonden geparkeerd aan de Turfkaai, Sint Jansgang, Stadsschuur, Walplein en Koorkerkstraat. Uit twee auto's werden goederen weggenomen waaronder geluidsapparatuur en zonnebrillen. Uit de andere auto's werden geen goederen weggenomen.


W-754-2005 14-Jarige bromfietser rijdt tegen geparkeerde auto's

In zijn woonplaats is zaterdagmiddag een 14-jarige Middelburgse jongen met zijn scooter tegen twee geparkeerde auto's gereden.
De jonge bromfietser reed vanaf de Buitenruststraat de Vluchtenburgstraat in. Hij nam hierbij de bocht te ruim waardoor hij tegen twee geparkeerde auto's reed die hierbij beschadigd raakten. De bromfietser en een 14-jarige passagier kwamen met de schrik vrij. De bromfiets bleek niet te zijn verzekerd en werd vrijwillig afgestaan. Tegen de 14-jarige jongen is proces-verbaal opgemaakt.


W-755-2005 Personenauto gestolen

Vanaf de Paul Krugerstraat in Vlissingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een personenauto gestolen.
Het betreft een donkerblauwe VW Golf voorzien van het Duitse kenteken AA-YX-222.





Politie Zeeland