Gemeente Amsterdam

Voorjaarsvakantie
11 februari 2005 - Djoe Lan Tan
Het is weer voorjaarsvakantie! Wat is er te doen in de stad?

Artis: Schminken als een schildpad

In de voorjaarsvakantie van zaterdag 12 t/m zondag 20 februari wordt in het Reptielenhuis extra veel informatie gegeven over schildpadden, hun natuurlijke leefomgeving en gedrag. Ook kunnen de bezoekers in Artis raden naar het gewicht van de grootste Aldabra reuzenschildpad en kunnen kinderen zich als schildpad laten schminken. Artis wil hiermee aandacht vragen voor de afnemende schildpaddenpopulatie.

Baarsjes: schaatsen

Sportbuurtwerk Stadsdeel De Baarsjes organiseert in de voorjaarsvakantie schaatsen en skaten. In de week van 14 tot 19 februari kan de jeugd voetballen (dinsdagmiddag en zaterdagmiddag), naar sportinstuiven (woensdagmiddag), leren schaatsen (donderdag) en Panna K.O. (zaterdagmiddag). Voor de volwassenen is er tennis (vrijdag) en skaten (zaterdagochtend). Buiten de schoolvakanties zijn de sportbuurtwerkers actief op de tien basisscholen in De Baarsjes.

Centrum: Sporten

Stadsdeel Amsterdam-Centrum | Sport en Funtoer Amsterdam 2005 In de voorjaarsvakantie is van 15 tot en met 18 februari de Sport en Funtoer Amsterdam 2005 in sporthal Oostenburg. Deze activiteit is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Slotervaart: Sportbuurtwerk

SCIANDRI Sportbuurtwerk Slotervaart organiseert in de voorjaarsvakantie voor kinderen van 6 - 18 jaar Sport en Spelactiviteiten (zie download).

© Gemeente Amsterdam