Politie Zeeland


O-870-2005 Poging inbraak in loods Kamperland

Tussen donderdag 18.00 uur en vrijdag 13.45 uur is gepoogd in te breken in een loods aan het Molenpad in Kamperland.
Er werd geprobeerd een deur te forceren, hierdoor is veel schade ontstaan aan de deur. Uit de loods is niets weggenomen.


W-871-2005 Aangehouden voor drugsbezit

Twee mannen, van 29 en 35 jaar afkomstig uit Vlissingen, zijn gisteravond omstreeks 21.50 uur aangehouden omdat zij harddrugs, vermoedelijk cocaine, in bezit hadden.
De 35-jarige man is, na verhoor, weer in vrijheid gesteld. De 29-jarige man zit nog steeds vast.


O-872-2005 Onder invloed, Schore

Op de Nieuwe Schoorseweg in Schore is gisteravond rond 23.41 uur een 56-jarige man uit de gemeente Kapelle betrapt op het rijden onder invloed.
Door een getuige werd gemeld dat er een auto in de berm stond op voornoemde weg. Agenten zijn naar de plaats gegaan en troffen daar de 56-jarige man in beschonken toestand. Van hem werd een blaastest afgenomen waaruit bleek dat hij veel te veel gedronken had. Uit de blaastest bleek dat hij meer dan vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. De man mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.
Zijn auto werd door een takelbedrijf weggesleept.
Ook in Goes, op de Nachtegaallaan, werd gisteravond rond 23.46 uur een dronken automobilist betrapt. De man, een 60-jarige Goesenaar, bleek, na de blaastest, bijna twee keer zoveel alcohol te hebben gedronken dan is toegestaan. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en mag zich ook voor de rechter gaan verantwoorden, want het was niet de eerste keer dat hij zich onder invloed van alcohol achter het stuur begaf.


W-873-2005 Onder invloed, Middelburg

Op de Rotterdamsekaai in Middelburg is gisteravond een 69-jarige Middelburger betrapt op het rijden onder invloed.
Uit een blaastest die de man moest ondergaan, bleek dat hij bijna twee maal zoveel had gedronken dan is toegestaan. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en een bekeuring.

Z-874-2005 Aanrijding met lantaarnpaal

Op het Molenwater in Breskens is gisteravond rond 23.57 uur een personenauto, die bestuurd werd door een 23-jarige man uit de gemeente Terneuzen, in botsing gekomen met een lantaarnpaal.
Door onbekende oorzaak raakte de man de macht over zijn stuur kwijt en reed hij tegen enkele bosjes en een lantaarnpaal.

W-875-2005 Onder invloed op de brommer

In Middelburg, op de Markt, viel een 20-jarige bromfietser op in zijn rijgedrag en werd door agenten aan de kant van de weg gezet.
De man, afkomstig uit Middelburg, voerde geen verlichting en reed op zijn bromfiets zonder dat hij in het bezit was van een bromfietscertificaat. De agenten namen ook een blaastest van de man af. Hieruit bleek dat hij ruim drie maal zoveel had gedronken dan toegestaan. Omdat hij, nadat hij weer in vrijheid was gesteld, weer aanstalten maakte om te gaan rijden, hebben de agenten zijn bromfiets aan het bureau gestald. Hij kan zijn bromfiets, die niet verzekerd bleek, tegen voorwaarden, weer op komen halen op het politiebureau.





Politie Zeeland