Ingezonden persbericht


Persbericht

& Uitnodiging voor de pers

Amersfoort, 10 januari 2005

Zaterdag 12 februari in Nijkerk

Themaconferentie Jeruzalem Bijbel Centrum in Nijkerk

NIJKERK - 'Kansen en risico's van joods-christelijke relaties.' Dat is het thema van de conferentie die het Jeruzalem Bijbel Centrum (JBC) op zaterdag 12 februari in Nijkerk houdt.

Hoofdspreker dr. Shlomo Hizak is directeur van het AMI Centrum voor Bijbelstudie en Onderzoek in Jeruzalem, het moederkantoor van het JBC. Het is zijn levenswerk om de kloof tussen joden en christenen te overbruggen. Als geen ander kan Hizak uit eigen ervaring vertellen welke kansen er liggen en wat de risico's zijn, zowel voor de joden als voor de christenen.

George Ekeroth uit San Diego, als redacteur verantwoordelijk voor de maandelijkse publicaties van het AMI-centrum, geeft tijdens deze conferentie het laatste nieuws vanuit Israël door en voorziet dit van commentaar. Er is gelegenheid voor onderlinge ontmoeting en discussie.

De conferentie vindt plaats in gebouw De Schakel aan de Oranjelaan in Nijkerk. De deuren gaan om 09.00 uur open. Het programma begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De toegang is vrij; reservering is alleen nodig voor wie gebruik wil maken van de koffietafel/lunch à ¤ 13,51. Reserveren kan telefonisch via 033-2459528.

Meer informatie: Jeruzalem Bijbel Centrum, tel. 033-2459528; e-mail: info@bijbelcentrum.org Website: www.bijbelcentrum.org

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht