TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 08-02-2005

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 12 februari
Radio 2 - 16.00 uur

RAYMOND VAN HET GROENEWOUD
IN TROS MUZIEKCAFÉ

'Je veux de l'amour', 'Meisjes', 'Liefde voor muziek'. Iedereen kent wel een lied van de Belgische zanger Raymond van het Groenewoud. Zaterdag reist hij af naar Amsterdam en zingt hij in TROS MUZIEKCAFÉ een aantal ballades van zijn laatste album.

Josee Koning heeft op haar nieuwe cd een groot aantal muziekstukken van haar ex-echtgenoot Lennaert Nijgh gezet. De songs zijn overgoten met een Braziliaans tintje en in TROS MUZIEKCAFÉ brengt ze een drietal ten gehore.

Verder ontvangt presentator Hadassah de Boer Dalâl Marouf. Deze popdocente en gitariste omschrijft haar muziek als akoestipop met rock, funk en Afrikaanse invloeden en is al veertien jaar actief in de popmuziek.

De naam Tino van de Sman wordt veelal verbonden aan de flamencogroep 'La Primavera'. Tino schrijft alle muziek voor de groep en toert met hen door Nederland. Ook als soloartiest is hij actief en in TROS MUZIEKCAFÉ kan de luisteraar genieten van een aantal stukken van zijn solo-cd.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl