Amsterdam Airport Schiphol

Vier Valentijnsdag en zeg 'Ja' op Schiphol Plaza

Persbericht / Press Release                                   
Schiphol,                                                     
10 februari 2005                                              
Schiphol Plaza biedt het komende Valentijnsweekend de unieke mogelijkheid om een liefdesrelatie te bezegelen. Op zaterdag 12, zondag 13 en maandag 14 februari kunnen bezoekers, medewerkers, passagiers en afhalers op Plaza elkaar het ja-woord geven. Ieder stel dat hun liefde of vriendschap wil laten bezegelen is tussen 12.00 en 16.00 uur welkom bij de speciale Valentijns-trouwambtenaar, die samen met een Cupido-engel de humoristische trouwplechtigheid zal verrichten.

Cupido werft kandidaten die hun relatie wel willen bezegelen, en begeleidt hen naar het altaar. Daar wordt met een muzikale ode het ja-woord gevierd. De trouwambtenaar is een Stand Up Comedian en de 'plechtigheid' is natuurlijk humoristisch. Daarom kan elk soort vriendschaps- en liefdesrelatie bezegeld worden, ook tussen vrienden en collega's. Ieder 'nieuw koppel' krijgt een trouw-certificaat.

Na het ja-woord bieden de horecagelegenheden en de winkels op Schiphol Plaza ruime mogelijkheid om Valentijn te vieren. De winkelstraten zijn versierd met ballons in hartvorm, en veel winkels hebben hun assortiment op Valentijn aangepast.

013-2005/mb

---- --
Voor informatie: pressoffice@schiphol.nl