TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 10-02-2005

Radio 3FM
KORT EN KLIJN
Uitzending zaterdag 12 februari
3FM - 17.00 - 19.00 uur

KORT EN KLIJN STUURT 'VALENTIJNTJES' DE LUCHT IN

Would you be my Valentine? Twee dagen voordat deze vraag wereldwijd weer gesteld wordt, staat het TROS-radioprogramma KORT EN KLIJN geheel in het teken van Valentijnsdag.

Wat moet je doen om de liefde van je leven voor je te winnen of wat nu juist niet? Alle 'do's en don'ts' van het liefdesspektakel stelt dj Corné Klijn uitgebreid aan de kaak.

Tijdens de twee uur durende uitzending strijden vier koppels in de liefdesquiz tegen elkaar om als het ware liefdespaar uit de bus te komen. In de ochtendprogramma's CORNÉ & CO (van 6.00 tot 9.00 uur op 3FM) en WEEK OP WEEKEND (van 9.00 tot 12.00 op 3FM) worden koppels opgeroepen mee te doen aan deze uitdaging. Voorwaarde is dat de geliefden elkaar niet langer dan één jaar kennen.

In de zenuwslopende finale strijden de twee overgebleven koppels tegen elkaar om de hoofdprijs, het felbegeerde Valentijns-prijzenpakket: een ballonvaart in de TROS-ballon (voor twee personen), twee kaarten voor de première van 'Flirt', een hotelovernachting in hotel Arena en een uitgebreid romantisch dvd-pakket.




TROS