Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 7 februari 2005

Bijzondere automobielen te koop op Oldtimerbeurs Autotron Rosmalen de beurs een 'must' voor liefhebbers oldtimers en sleutelaars

Tijdens de eerste Oldtimerbeurs van het nieuwe jaar bij Autotron Rosmalen, op 12 en 13 februari aanstaande, zullen diverse bijzondere automobielen te koop worden aangeboden. Uniek zijn de verlengde Checker Cab en de Seagrave Brandweerwagen uit 1971. Bovendien is de beurs een 'must' voor iedereen die graag sleutelt of liefhebber is van oldtimers. Op deze internationale beurs is ook extra aandacht voor sportauto's en specials.

Verlengde Checker Cab
Voor iemand met een groot gezin, een enorme garage of een taxibedrijf dat wel eens wat anders wil, heeft de beurs een verlengde Checker Cab in de aanbieding. Deze Checker Cab uit 1966 heeft een lengte van maar liefst 7 meter en biedt plaats aan 12 personen.

Seagrave brandweerwagen uit 1971
Ook uniek in Nederland is een Seagrave brandweerwagen uit 1971 die tot 2004 nog door de straten van New York reed en daar 8500 mijl heeft afgelegd. In 1991 is de ladderwagen totaal gerestaureerd voor een bedrag van $100.000. De ladder heeft een lengte van 33 meter. De wagen is gebouwd bij Seagrave en heeft een Cummings 185 PK motor met een automatische versnellingsbak.

Sportauto's
De Bentleyroom is omgetoverd tot een showroom met dikke sportauto's en specials met onder andere Rolls Royce, Aston Martin, Chevrolet Corvette en Ferrari. Kortom; het is smullen voor de liefhebbers op de Oldtimerbeurs. Naast deze bijzondere automobielen zijn nog veel meer oldtimers en klassiekers op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Must voor liefhebbers
Voor liefhebbers van oldtimers is de beurs een 'must'. Uiteraard kunnen sleutelaars op deze beurs ook terecht voor het lang gezochte onderdeel en accessoir. De Oldtimerbeurzen in het Autotron staan sinds jaar en dag te boek als zeer gezellig. Om die reden trekken de happenings ook veel bezoekers die zin hebben in een gezellig dagje uit.

De Internationale Oldtimerbeurs
De Internationale Oldtimerbeurs voor automobielen is geopend op zaterdag 12 en zondag 13 februari 2005 van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt; EUR 8,00 voor volwassen, kinderen van 10 tot 15 jaar betalen EUR 5,00.

Autotron Rosmalen is gelegen aan de A50/A59 's-Hertogenbosch - Nijmegen. Voor meer informatie belt u met; Autotron Oldtimerproducties; 073-6293262. Tijdens openingsuren van de beurs; 073-5233300 of kijk op www.autotron.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht