Gemeente Hellevoetsluis


Benefietvoorstelling voor hospice in de Stoep

Het belooft een sprankelende en veelzijdige avond te worden, de benefietvoorstelling voor Hospice De Waterlelie op woensdag 16 februari in het gloednieuwe Theater de Stoep in Spijkenisse. Aan het avondvullende programma wordt onder anderen meegewerkt door de `nachtburgemeester van Rotterdam' Jules Deelder, cabaretier Richard Groenendijk. De muziek wordt onder meer verzorgd door Trio 2000 en singer-songwriter Charlie Dee en haar band, winnares van de Grote Prijs van Nederland 2004. De presentatie is in handen van Jack Kerklaan.

Een hospice laat zich het best omschrijven als een bijna-thuis-huis voor terminaal zieke mensen die niet de mogelijkheid hebben om thuis te sterven. Het hospice biedt hun een warme, comfortabele en huiselijke plek, waar zij de laatste periode van hun leven door kunnen brengen. Wie meer wil weten over dit onderwerp, kan terecht op de website van het nieuwe hospice: www.hospicedewaterlelie.com

De benefietavond wordt een feestelijke, ruim drie uur durende happening met optredens in bijna elk denkbaar genre: cabaret, poëzie, operette, dans en muziek. Tijdens een speciale veiling worden unieke objecten geveild. Zo kan men bieden op een tennisshirt van Roland Garros 2003 met daarop de handtekeningen van onder anderen André Agassi en Roger Federer en op een voetbalshirt van Feijenoord met handtekeningen van de spelers en coach anno 2004. Tenslotte is er nog een grote verrassing voor alle gasten. Deze wordt uiteraard pas op de avond zelf onthuld.

De ontvangst is vanaf 19.00 uur, de voorstelling begint om 2 0.00uur en duurt tot 23.00 uur. Na afloop wordt er voor de gasten een drankje en een hapje geserveerd. De avond eindigt om ca. 0.15 uur.

Toegangskaarten voor deze bruisende avond kosten EUR 45.- per stuk. Daarbij zijn alle consumpties inbegrepen.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Theater de Stoep/Centrum voor de Kunsten Spijkenisse, Nieuwstraat 83, Spijkenisse, telefoon 0181-652200, stoepkassa@spijkenisse.nl
Het adres van het nieuwe Theater de Stoep is Groenoordweg 1 in Spijkenisse

De organisatie van deze benefietvoorstelling is in handen van de Stichting Hospice Voorne-Putten /Rozenburg. De gehele netto-opbrengst van de avond komt ten goede aan het nieuwe hospice De Waterlelie.