Gemeente Geldrop-Mierlo


INFORMATIE- EN INSPRAAKAVONDEN: WANNEER, WAAR EN WAT?

Naast schriftelijk kunt u ook mondeling uw zienswijze over de Trajectnota/MER BOSE kenbaar maken en toelichten. Daartoe wordt een vijftal informatie- en inspraakavonden georganiseerd. Deze avonden vinden plaats op:

16 februari 2005 in het Ontmoetingscentrum, Otterweg 27 te Beek en Donk;

21 februari 2005 in Vrijetijdsaccommodatie Blixems, Ouverture 2 te Eindhoven;

28 februari 2005 in Cultureel Centrum Het Klooster, Park 1 te Nuenen;
7 maart 2005 in Zaal Adelaars, Hoofdstraat 137 te Mierlo-Hout;
10 maart 2005 in Sociaal Cultureel Centrum Hofdael, Molenstraat 23 te Geldrop.

Bovenstaande avonden starten om 18.30 uur met een (informeel) informatief gedeelte, waarin u vragen kunt stellen over de Trajectnota / MER BOSE. Van 19.30 21.00 uur staat de formele inspraakavond / hoorzitting gepland. De afsluiting van de avond is om 21.30 uur.

INFORMATIE- EN INSPRAAKAVONDEN: DE SPELREGELS
Wanneer u tijdens een van bovenstaande avonden uw zienswijze kenbaar wilt maken, zult u zich daar vooraf voor moeten aanmelden. Stuur daarvoor uiterlijk een dag voor de betreffende avond een verzoek naar het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven, Postbus 985, 5600 AZ EINDHOVEN, o.v.v. inspraak BOSE. U kunt zich ook aanmelden voor de inspraakavond door een e-mail te sturen naar info@sre.nl. Degenen die zich hebben aangemeld krijgen tijdens de avond 5 minuten inspreektijd per persoon. U kunt inspreken namens uzelf of namens een organisatie.

Van belang is dat de door u ingediende opmerkingen, mondeling dan wel schriftelijk, binnen de gestelde termijn, tenminste summier gemotiveerd duidelijk maakt wat de aard van uw zienswijze op de Trajectnota/MER BOSE is.

VOORKEURSALTERNATIEF
Na de formele inspraakperiode zal de Regioraad van het SRE uiteindelijk een voorkeursalternatief vaststellen in juni 2005. Dit voorkeursalternatief kan zijn één van de onderzochte alternatieven, een combinatie van een aantal onderzochte alternatieven, of een gedeelte van de onderzochte alternatieven. Er kunnen in dit stadium geen nieuwe (deel)alternatieven worden toegevoegd. Om dit voorkeursalternatief vorm te geven vragen wij u de Regioraad te adviseren (onderbouwd) over het voorkeursalternatief. Ook dit advies kunt u schriftelijk richten aan de Regioraad van het SRE in de periode tussen 3 januari 2005 en 31 maart 2005, op bovenstaand adres of mondeling toelichten tijdens de hoorzitting op de inspraakavonden.

NADERE INFORMATIE
De Trajectnota / MER BOSE is, tegen betaling van de kostprijs (
140,00), verkrijgbaar bij het SRE. U kunt uw bestelling doorgeven aan het SRE, telefoon 040-2594594, e-mail info@sre.nl. Nadere informatie over de Trajectnota/MER BOSE (en de samenvatting) is ook beschikbaar via de website van het SRE: www.sre.nl/bose.