BUREAU EN ZO

Bewegingscampagne Commit to get Fit steunt het......

Uitnodiging Pers

Woensdag 16 februari 2005
Ontvangst vanaf 10.30 uur
Dynamic Family Sport
Kopsstraat 1-3
2152 CV Nieuw Vennep

Bewegingscampagne Commit to get Fit steunt het Kinderhartenfonds van de Nederlandse Hartstichting met euro 10.000,00

Afgelopen zomer hebben duizenden mensen in Nederland meegedaan aan de grootste voel-je-fit campagne van Europa: Commit to get Fit. Twee maanden lang konden zij bij fitnesscentra in heel Nederland terecht om persoonlijk kennis te maken met de voordelen én het plezier van gezond bewegen.

Volgens Jan Roggeveen, directeur van Dynamic Family Sport en John van Heel, directeur van EFAA Health Management en initiatiefnemer van de campagne is Commit to get Fit een groot succes geworden: 'De actie heeft een heleboel mensen in beweging gebracht en bovendien hebben de deelnemers een flink bedrag voor het goede doel bij elkaar gesport, want van iedere inschrijving is een deel bestemd voor het Kinderhartenfonds van de Nederlandse Hartstichting. In totaal heeft Commit to get Fit euro 10.000,00 bij elkaar gebracht.'

Wij nodigen u van harte uit voor de officiële overhandiging van dit bedrag, aanstaande woensdag 16 februari om 11.00 uur in Dynamic Family Sport in Nieuw Vennep. Het bedrag zal in ontvangst worden genomen door Boudewijn de Blij, directeur van de Nederlandse Hartstichting. Vanaf 10.30 uur bent u van harte welkom voor interviews en om foto's te maken.

De locatie van de overhandiging is overigens niet toevallig gekozen: Dynamic Family Sport is namelijk de meest succesvolle Commit to get Fit club van 2004, met meer dan 400 deelnemers aan de actie in juli en augustus!

Wilt u meer weten over Commit to get Fit, neem dan contact op met Ingrid van Ierland van Bureau & zo: (040) 257 20 23 of ingrid@bureauenzo.nl

11 feb 05 13:01