Ingezonden persbericht


Persbericht

Arnhem, 16 februari 2005

Robert Kohsiek stapt over naar De VastgoedKompagnie b.v.

Robert Kohsiek (30) treedt op 1 april 2005 in dienst bij De VastgoedKompagnie b.v. in Arnhem. De VastgoedKompagnie b.v. is statutair directeur van Eurindustrial N.V. Robert Kohsiek zal zich gaan bezighouden met investor relations en marketing bij institutionele beleggers voor de plaatsing van aandelen in Eurindustrial N.V. Hij zal op termijn deze taken overnemen van de heer J.H.Weller, die als adviseur bij de vennootschap betrokken blijft. Robert Kohsiek zal in de toekomst ook betrokken worden bij de algemene gang van zaken van Eurindustrial en de exploitatie van de vastgoedportefeuille.

Robert Kohsiek is afkomstig DTZ Zadelhoff Beleggingen, waar hij zich voornamelijk heeft bezighouden met de begeleiding van verkoop- en aankoopprocessen en de advisering van beleggers over hun portefeuille. Ook voerde hij ondersteunende werkzaamheden uit voor de afdelingen Research en Taxaties binnen DTZ Zadelhoff. Daarvoor was Kohsiek werkzaam bij de Vereniging van Nederlandse Projectontwikkelaars, Neprom.

Robert Kohsiek studeerde sociale geografie aan de Rijksuniversiteit van Groningen en deed aanvullende opleidingen voor vastgoed en financiële analyse aan de Amsterdam School of Real Estate en de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Eurindustrial N.V. is een onafhankelijke vastgoedbeleggingsmaatschappij, die belegt in bedrijfsgebouwen, die worden verhuurd aan ondernemingen in de sector logistiek en distributie. Eurindustrial N.V. is opgericht op 2 augustus 1999 en was daarmee de eerste aanbieder aan institutionele beleggers van indirecte beleggingsmogelijkheden in deze sector. Het belegde vermogen bedraagt op dit moment ¤ 95 miljoen en het eigen vermogen bedraagt circa ¤ 50 miljoen.

Dit persbericht staat ook op www.eurindustrial.nl.

Er is een foto van Robert Kohsiek beschikbaar. Deze kan aangevraagd worden bij Kitty Gunsing van Wisse Kommunikatie, telefoon: 026-4431523, of per e-mail: kitty.gunsing@wisse-worldcom.nl.

Voor nadere inlichtingen over Eurindustrial N.V. kunt u contact opnemen met de directie: De VastgoedKompagnie bv, J. Pons, telefoon: 026-3764525.