Gemeente Bernheze


Schoonmaakdag buitengebied. Wie helpt? Meld u aan voor voor 1 maart

Zoals ieder jaar staat de derde zaterdag in maart in het teken van de (nationale) schoonmaakdag. Dit jaar valt de derde zaterdag op 19 maart. Veel Wildbeheereenheden (WBEs) organiseren in hun eigen omgeving een opruimactie. Zo ook de Stichting Samenwerkingsverband Wildbeheereenheden Bernheze (WBE Aa en Leijgraaf, WBE Heesch en WBE Nistelrode). Dit jaar bent u als vereniging uitgenodigd mee te helpen het zwerfaval in het buitengebied op te ruimen.

De gemeente stelt handschoenen, vuilniszakken en containers beschikbaar. Iedereen mag in principe meedoen. Qua organisatie is het het makkelijkste wanneer dit in groepsverband gebeurt (verenigingen). Verenigingen die deelnemen aan de schoonmaakdag krijgen van de gemeente Bernheze 10,- per deelnemend verenigingslid voor de clubkas. Reden genoeg om allemaal te komen helpen om het buitengebied van Bernheze nóg gezonder en aantrekkelijker te maken! Interesse? Meld u voor 1 maart aan bij:
Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch en Loosbroek : WBE Aa en Leijgraaf telefoon (0412) 63 26 77 of e-mail: louis.van.gemert@hetnet.nl Nistelrode: WBE Nistelrode: telefoon (0412) 61 16 20 Heesch: WBE Heesch: telefoon (0412) 45 39 84