1 persbericht van woensdag 16 februari 2005

Eindhoven 16-02-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Verdachte aangehouden na mishandelen ex

Een 48-jarige Eindhovenaar is dinsdagavond omstreeks 21.00 uur in zijn woning in het stadsdeel Woensel aangehouden. Hij wordt verdacht van het mishandelen van zijn 36-jarige Eindhovense ex-viendin. De vrouw deed aangifte. De man is voor onderzoek ingesloten.

Eindhoven: zestig bekeuringen tijdens verkeerscontrole

Tijdens een algemene verkeerscontrole in het stadsdeel Stratum zijn dinsdag ruim zestig bekeuringen uitgedeeld. De bekeuringen hadden onder andere betrekking op het niet dragen van de gordel (13), defecte verlichting (16), niet handsfree bellen (9), door rood rijden (5), snelheid (15) en geen bromfietscertificaat (2). De controles vonden in diverse straten plaats waaronder de Hoogstraat, de Antoon Coolenlaan en de Floralaan.

Helmond: Winkeldief aangehouden

Op basis van signalement is dinsdagavond om 20.00 uur een 37-jarige Helmonder in zijn woning aan de Van Hoeckstraat aangehouden. In een winkel, gelegen aan het Gerardusplein, griste hij omstreeks 18.25 uur 50 euro uit de handen van een caissière. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Mierlo: Automobiliste raakt gewond bij botsing

Op de kruising Fazantlaan-Eksterlaan botste dinsdag omstreeks 15.30 uur twee autos op elkaar. De 53-jarige bestuurder uit Geldrop verleende geen voorrang aan de 37-jarige bestuurster uit Mierlo. Door de botsing raakte ze kort buiten bewustzijn. Ze is met een hoofdwond opgenomen in het Sint Annaziekenhuis in Geldrop.

Nuenen: Diverse goederen uit woning gestolen

In een woning aan de Vincent van Goghstraat is tussen vrijdag 11 februari 20. 30 uur en dinsdag 15 februari 20.30 uur ingebroken. Uit de woning verdwenen onder andere beeld-, geluids- en huishoudelijke apparatuur. Het is nog niet vastgesteld op welke manier de inbrekers de woning zijn binnengekomen.