Ingezonden persbericht


Mijlpaal voor MEERBUSINESS.nl

Nu meer dan 6.000 ondernemers aangesloten

MeerBusiness, het nieuws- en informatieplatform voor ondernemers in Haarlemmermeer en Schiphol heeft een half jaar na de oprichting al 6.000 ondernemers in haar regionale netwerk zitten. En dagelijks melden ondernemers en managers zich aan voor het nieuwsnetwerk. "Er is duidelijk grote behoefte aan een actief en breed informatieplatform", aldus René Jansen, projectleider van MeerBusiness. Dat blijkt telkens uit de vele positieve reacties van ondernemers, businessclubs en natuurlijk het groeiende aantal partners. MeerBusiness wil uiteindelijk doorgroeien naar 8.000 aangesloten bedrijven. Want dat is namelijk het aantal bedrijven dat in de gehele Haarlemmermeer actief is.

MeerBusiness biedt ondernemers geheel gratis een aantal interessante zaken, zoals een perscentrum, zakennieuws, businessinformatie, een up-to-date agenda met netwerkinformatie, businessbijeenkomsten en interessante kortingen c.q. aanbiedingen voor de zakelijke markt van Haarlemmermeer en Schiphol. Bedrijven die participeren worden in staat gesteld om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt men een prominentere positie in het bedrijfsleven van Haarlemmermeer en Schiphol. MeerBusiness heeft inmiddels partners, zoals Gemeente Haarlemmermeer, RaboBank, PriceWaterhouseCoopers, Schenk Makelaars, RWE Energy, AM Groep, Duynborgh, TeekensKarstens Advocaten en Boxaround Selfstorage.

Tevens wordt jaarlijks de MeerBusiness Open, hét golf- en netwerkevenement voor ondernemers (dit jaar op dinsdag 17 mei) op de Haarlemmermeersche Golfclub georganiseerd. Dat er ook behoefte is aan een groot golfevenement, bleek uit het feit dat alle beschikbare flights binnen de kortste tijd waren volgeboekt, aldus Jansen. De communicatie naar de ondernemers vindt plaats via de website www.meerbusiness.nl, aangevuld met tweewekelijkse digitale nieuwsbrieven plus thema-avonden en netwerkbijeenkomsten van deelnemende participanten. Ondenemers kunnen zich gratis bij MeerBusiness aanmelden via: www.meerbusiness.nl en op de speciale aanmeld-button klikken. Voor meer informatie kunnen ondernemers ook bellen met: 023-5556800.

______________________________