Ingezonden persbericht



Nooit uitgebracht Elvis-nummer te koop op eBay

Amsterdam, 16 februari 2005 - Op online handelsplaats eBay vindt momenteel een unieke veiling plaats van een nooit uitgebracht nummer van Elvis Presley, getiteld: 'If I'd only bought her roses'. Songwriter Paul Terry King schreef dit nummer samen met Elvis in 1973. Het nummer is geschreven vlak voor het overlijden van Elvis en is tot nu toe nooit officieel uitgebracht.

King bezit 50% van de rechten op dit nummer dat hij momenteel via eBay te koop aanbiedt. De veiling loopt tot en met 20 februari, momenteel staat het hoogste bod op ruim US $19.000. Wereldwijd kan iedereen die lid is van eBay meebieden. De veiling is te bereiken op:

.

Over eBay®
Met 135 miljoen leden is eBay wereldleider in online handel. eBay stelt de gemeenschap van gebruikers, zowel particulieren als professionals, in staat om praktisch alles te verhandelen. Onlangs werden de resultaten van het vierde kwartaal
aangekondigd, die wederom gekenmerkt werden door een aanzienlijke groei. Sinds haar oprichting in 1995 is eBay winstgevend. eBay Nederland is gevestigd in Amsterdam en telt momenteel 26 medewerkers. Kijk voor meer informatie op: