Gemeente Aalburg


Bouwgrond te koop aan de Gansoyen te Drongelen

Gansoijen2.jpg

Binnenkort komt er bouwgrond te koop in Drongelen. Het betreffen twee percelen voor de bouw van een vrijstaande woning, gelegen aan de Gansoyen.

Kavel Gansoyen 12a heeft een oppervlakte van 411 m².

Kavel Gansoyen 14a heeft een oppervlakte van 629 m².

De grondprijs is vastgesteld op 210,00 exclusief btw en kosten koper.

Voor de percelen komen in eerste instantie particulieren in aanmerking die een sociale of economische binding hebben met het dorp Drongelen.

Sociale binding is aanwezig wanneer:


- een persoon een redelijk, met de plaatselijke samenleving verband houdend belang heeft zich in het betreffende dorp te vestigen, met dien verstande dat een maatschappelijke binding in elk geval wordt aangenomen ten aanzien van personen die ten minste zes jaar onafgebroken ingezetene zijn van het dorp, dan wel gedurende de voorafgaande tien jaar ten minste zes jaar onafgebroken ingezetene zijn geweest van het dorp.

Economische binding is aanwezig wanneer:


- personen voor de voorziening in het bestaan zijn aangewezen op het duurzaam verrichten van arbeid binnen of vanuit de kern.

Particulieren die een sociale en/of economische binding hebben met de gemeente Aalburg kunnen eveneens inschrijven. Particulieren die de afgelopen vijf jaar een bouwkavel van de gemeente hebben gekocht, komen niet in aanmerking voor deze kavels.

De te bouwen woningen dienen te voldoen aan het nationale pakket duurzaam bouwen en aan de beleidsnota aanpasbaar bouwen.

Inschrijven op de grond is mogelijk van dinsdag 22 februari 2005 tot en met maandag 21 maart 2005.

Een inschrijfformulier kunt u hier downloaden.

De kavels zullen door middel van loting toegewezen worden.